Fotograf i Göteborg med foton från en fotografering med yoga instruktör Isabel

Porträtt av en Yoga instruktör | Fotograf i Göteborg

För ett tag sedan hade jag en annorlunda fotografering som ändå var en typ av porträttfotografering. Det var Isabel från Yoga GBG som kom på besök i studion. För mig var det ett tillfälle att leka lite med ljus och former då Isabel är grym på att akrobatiskt forma sin kropp i fräcka lägen. Som fotograf har jag nog aldrig varit gladare att vara bakom kameran hellre än framför.

Det var lite av ett test för lite framtida fotograferingar som vi tänkt göra. Det blir nog någon till session i studion men sen är planen att ge oss ut när vädret tillåter. Så tanken var att skapa lite annorlunda belysta yogaposer och testa lite av de nya ljusformare jag precis skaffat. Fokusen låg på ett mycket kontrollerat konturljus medan an stor del av bilden lämnas relativt mörk. Effekten kan bli supersnygg med schysst känsla och passar perfekt för att fotografera yogaposer.

Med en Isabel som var klockren och gott om tid att testa lite olika saker så var det en bra dag att vara fotograf! För att vara ett test tycker jag vi fick med oss några riktigt schyssta bilder och jag lärde mig en hel del så jag ser verkligen fram emot nästa fotografering!

Förutom hennes hemsida kan du hitta mer om Isabel och Yoga GBG på hennes Facebook och Instagram.

Fotograf i Göteborg med foton från en fotografering med yoga instruktör Isabel Fotograf i Göteborg med foton från en fotografering med yoga instruktör Isabel Fotograf i Göteborg med foton från en fotografering med yoga instruktör Isabel

fotograf i göteborg, yoga, studiofotografering 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *