Jong Ah - Headshot porträttfotografering - Peter Sandin Foto

Rena, snygga headshots | Porträttfotografering i Göteborg

Då var dags att börja skicka jobbansökningar, gå med i LinkedIn, sätta en ”städad och proffsig” profilbild på Facebook och allt det där man ska göra när man ska ut i karriären. Det var ungefär så det lät då Jong Ah för några veckor sedan kom till mig och sa att hon behövde ha profilbilder och porträttbilder på sig själv. Sagt och gjort, jag byggde upp min studio och hon funderade på vad hon skulle ha på sig.

Vad Jong Ah var ute efter var headshots och när det kommer till headshots är det enkelt och rent som gäller (om du frågar mig alltså). Jag bad henne ta med en rad tröjor, toppar med lite eller inga mönster, färger som inte sticker i ögonen och absolut inget tryck. Med tanke på att Desigual kanske är Jong Ahs favoritaffär kanske detta inte var det lättaste jobbet för henne men hon gjorde det bra tillslut.

När vi väl satte igång flög vi fram. Vi tog oss igenom inte mindre än fem klädbyten och en hel rad av bildtyper. Jag ska erkänna att detta var inte första gången jag fotat Jong Ah och det hjälper att man jobbat ihop tidigare. Målet med fotografering var att få bilder som hon kunde använda i olika typer av jobbansökningar och till profilbilder. Det var lätt och det dröjde inte länge innan vi hade flera av dom så då började vi lekte även lite utanför dom gränserna och fick några riktigt schyssta bilder.

En timme senare stod vi med en massa foton att välja mellan och jag tror att det Jong Ah minst lika länge att välja de bilder hon ville ha.

Jong Ah, headshots fotografering i Göteborg - Peter Sandin Foto Jong Ah, headshots fotografering i Göteborg - Peter Sandin Foto Jong Ah, headshots fotografering i Göteborg - Peter Sandin Foto Jong Ah, headshots fotografering i Göteborg - Peter Sandin Foto Jong Ah, headshots fotografering i Göteborg - Peter Sandin Foto Jong Ah, headshots fotografering i Göteborg - Peter Sandin Foto

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *