Headshot i Göteborg, Pascal Brisson - Peter Sandin Foto

Headshots och lite lek med Pascal | Porträttfotografering i Göteborg

När det kommer till att fota Pascal så är det alltid en blandning av allvar och lek. Första gången jag fotade Pascal var det improviserat och bara en ”kul grej”. Denna gång var det jobb som gällde och beställningen var porträttbilder att använda för profilsidor på internet.

Jag fotar helst headshots som dessa med en ren vit bakgrund men anpassar mig gärna till vad som önskas vilket i detta fall var lite mörkare med lite vignetting. Jag fotar också helst i liggande format som bilden ovan då jag tycker det ger bilden mer luft och mindre ”instängd” känsla. Det är dock ofta som internetsidor är byggda för profilbilder i stående format så vi körde på det. Här är två av alla bilder vi tog.

Headshotfotografering i Göteborg - Pascal Brisson - Peter Sandin Foto

Vi hade inte mycket tid men med Pascal måste man som sagt också hinna med att leka lite och det gjorde vi också. Vi såg till att vi hade några alternativ på bilden han ville ha och behövde och sen började vi leka. Pascals utseende tycker jag gör sig perfekt i lite mörkare och hårdare uttryck så vi gjorde en serie sådana också. Här är en av dom.

Porträttfotografering i Göteborg - Pascal Brisson - Peter Sandin Foto

Vi hade som sagt inte så mycket tid men vi fick det vi behövde och lite bonus och som alltid, vi hade kul!!

headshots, porträttfotografering i Göteborg, porträttfotograf, Göteborg

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *