Emma Hanson fotograferat av fotograf i Göteborg Peter Sandin

En workshop om ljus och porträtt | Fotograf i Göteborg

För några veckor sedan gick jag en workshop med två fantastiskt duktiga fotografer. John Hagby är extremt duktig när det kommer till studiofotografering och studioljus och Benny Ottosson är en av Sveriges främsta bröllopsfotografer som vunnit många priser för sina skickligt ljussatta bröllopsporträtt. Tillsammans höll dom en workshop i ljusätting med allt från studioljus till stearinljus.

Utöver att det är lärorikt att se hur andra jobbar är det också inspirerande att jobba bredvid andra fotografer och modeller. Att John och Benny fixat ett sån cool plats hjälper ju också till en hel del med inspirationen. Som fotograf vill jag helt klart göra mer av den här typen av fotografering, porträttfoto med ljussättning så känner du att det är dags för lite nya profilbilder till alla möjliga typer av webbsidor, har du behov av professionella företagsporträtt eller känner du bara för att unna dig lite hör av dig!

Modeller på bilderna är Emma Hanson, Sara Busse. Klart det behövs en duktig stylist och makeupartist en dag som denna och vi hade duktiga Amanda Hallén med oss.

Det var en fantastiskt rolig och inspirerande dag och här är en del av vad jag tog med mig därifrån.

Foto av Emma Hanson - fotograf i Göteborg Peter Sandin Foto av Sara Busse - fotograf i Göteborg Peter Sandin Foto av Sara Busse - fotograf i Göteborg Peter Sandin Foto av Emma Hanson - fotograf i Göteborg Peter SandinModell Emma Hanson fotograferat av fotograf i Göteborg Peter Sandin Foto av Emma Hanson - fotograf i Göteborg Peter Sandin Foto av Emma Hanson - fotograf i Göteborg Peter Sandin Foto av Emma Hanson - fotograf i Göteborg Peter Sandin

Fotograf i Göteborg, porträttfotografering, modellfotografering

1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *