Clas Yngström & Richard Tehler spelar Jimi Hendrix på Nefertiti i Göteborg - koncertfoto i Göteborg

Clas Yngström & Richard Tehler | Jimi Hendrix hyllning på Nefertiti

Det händer att jag får lite annorlunda uppdrag ibland och detta var ett sådant. Richard Tehler en fantastiskt begåvad musiker skulle ha en spelning med blueslegenden Clas Yngström (hitta mer om Clas och hans band Sky High här). Vad skulle jag säga när jag fick frågan om jag kunde fota giget? Med team Tehler/Yngström på scenen och temat var Jimi Hendrix var det rätt självklart att jag ville vara där.

Spelning på Nefertiti i Göteborg (grymt trevlig jazzklubb förresten!) var inte helt oväntat rätt utsåld och stället var packat. Och det kan jag säga, valuta för pengarna är en underdrift. När dessa gubbar får en gitarr i handen och får improvisera och bara köra på, då skapas en magi som är svår att överträffa. Med på scenen fanns också Michael Krönlein på bas och Chris Montgomery på trummor och dom gubbarna har inga problem att hålla jämna steg när Yngstöm/Tehler rusade fram i 200 km/h.

Clas Yngström & Richard Tehler spelar Jimi Hendrix på Nefertiti i Göteborg - koncertfoto i Göteborg Clas Yngström & Richard Tehler spelar Jimi Hendrix på Nefertiti i Göteborg - koncertfoto i Göteborg Clas Yngström & Richard Tehler spelar Jimi Hendrix på Nefertiti i Göteborg - koncertfoto i GöteborgClas Yngström & Richard Tehler spelar Jimi Hendrix på Nefertiti i Göteborg - koncertfoto i GöteborgClas Yngström & Richard Tehler spelar Jimi Hendrix på Nefertiti i Göteborg - koncertfoto i GöteborgClas Yngström & Richard Tehler spelar Jimi Hendrix på Nefertiti i Göteborg - koncertfoto i Göteborg Clas Yngström & Richard Tehler spelar Jimi Hendrix på Nefertiti i Göteborg - koncertfoto i GöteborgClas Yngström & Richard Tehler spelar Jimi Hendrix på Nefertiti i Göteborg - koncertfoto i Göteborg Clas Yngström & Richard Tehler spelar Jimi Hendrix på Nefertiti i Göteborg - koncertfoto i Göteborg

Ja, vilken kväll det var, något att minnas och man kan bara hoppas att det kommer hända igen!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *