Bröllop i Oscar Fredriks kyrka-Bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto

Therése & Leo – Bröllop i Oscar Fredriks kyrka | Bröllopsfotograf i Göteborg

Jag säger bara en sak, Oscar Fredriks kyrka! Vilken fantastiskt maffig kyrka och vad passande att det var här som det fantastiskt vackra paret Therése och Leo gifte sig. När jag mötte upp med dom för några månader sedan var det två stora leenden som mötte mig så det var klart från första stund att Therése och Leo är inte bara supersnygga utan dom är ett par med härlig energi och glädje som jag kan se smittar av sig på alla dom har omkring sig. Härligt, tänkte jag, detta kommer bli hur grymt som helst! Hur blev det då? Ja, ni får väl bedöma själva men får jag säga det själv så jo, nog blev det just hur grymt som helst!

På dagen mötte jag upp vid kyrkan och jag som aldrig hade varit i Oscar Fredriks kyrka förut måste säga att det är en fantastiskt kyrka och för en fotograf är det nästan som en dröm. Efter vigseln som bjöd på både skratt, gråt och härliga känslor drog vi mot Saltholmen i en riktigt cool veteranbil. Efter ett kort pitstop på coop för akut inhandling av hårvax då cabben ställde till det en aning så  stannade vi vid Långedrags värdshus för lite bröllopsporträtt. Med ett par som Therése och Leo var det en lätt dag på jobbet och hela grejen gick snabbt och lätt. Efter porträtten hoppade dom åter in i bilden och styrde kosan mot vad jag gissar blev en grym middag och fest på Varmbadhuset Saltholmen.

Här några av mina favoriter från dagen:

 

 

Bröllop i Oscar Fredriks kyrka-Bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Bröllop i Oscar Fredriks kyrka-Bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Bröllop i Oscar Fredriks kyrka-Bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Bröllop i Oscar Fredriks kyrka-Bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto_0007 Bröllop i Oscar Fredriks kyrka-Bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Bröllop i Oscar Fredriks kyrka-Bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto_0009 Bröllop i Oscar Fredriks kyrka-Bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Bröllop i Oscar Fredriks kyrka-Bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Bröllop i Oscar Fredriks kyrka-Bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Bröllop i Oscar Fredriks kyrka-Bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Bröllop i Oscar Fredriks kyrka-Bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Bröllop i Oscar Fredriks kyrka-Bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Bröllop i Oscar Fredriks kyrka-Bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Bröllop i Oscar Fredriks kyrka-Bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Bröllop i Oscar Fredriks kyrka-Bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Bröllop i Oscar Fredriks kyrka-Bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Bröllop i Oscar Fredriks kyrka-Bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Bröllopsporträtt vid Långedrags värdshus-Bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Bröllopsporträtt vid Långedrags värdshus-Bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Bröllopsporträtt vid Långedrags värdshus-Bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Bröllopsporträtt vid Långedrags värdshus-Bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Bröllopsporträtt vid Långedrags värdshus-Bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Bröllopsporträtt vid Långedrags värdshus-Bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Bröllopsporträtt vid Långedrags värdshus-Bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Bröllopsporträtt vid Långedrags värdshus-Bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Bröllopsporträtt vid Långedrags värdshus-Bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Bröllopsporträtt vid Långedrags värdshus-Bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto

bröllopsfotograf Göteborg, Oscar Fredriks kyrka

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *