Förlovningsfotografering i Sundsvall av Bröllopsfotograf i Göteborg

Ett väldigt speciellt par | Förlovningsfotografering i Sundsvall

Till sommaren har jag en mycket speciell bröllopsfotografering för då gifter sig min bror Henrik med härliga Cynthia. Då dom bor i USA och Cynthias familj har kopplingar till Hawaii så har dom bokat fantastiska Kualoa för sin dag. Jodå, det kommer bli en rätt speciell dag som bröllopsfotograf.

Deras sommarparadismiljö för deras bröllop och att Henrik och Cynthia var hemma i Sundsvall över jul inspirerade oss att ta lite förlovningsfoton i en härligt vintrig miljö. Vi tyckte det skulle bli en kul kontrast mellan deras bröllopsfoton och förlovningsfoton och även om jag inte sett eller fotat deras bröllop ännu så har jag en känsla av att det blir kontrast.

Sundsvall den här tiden på året är fantastiskt, speciellt om det är mycket snö och det hade vi. Solen är inte uppe så länge men då den är ligger den nästan hela tiden på en nivå som skulle kunna kallas ”golden hour” ljus. Vi tog en promenad i den del av Sundsvall där vi växt upp och där vår syster bor och vi fångade ljuset där vi kunde. Man får ju säga att Cynthia, en tjej från Los Angeles gjorde det starkt ute i snön. Hon tog till och med av sig jackan för några foton, det ni!

This summer I have a very special wedding to photograph, my brother Henrik is marrying beautiful Cynthia. Since they live in the US and Cynthia’s family has ties to Hawaii they’ve reserved beautiful Kualoa for their day. Oh yes, it will be a pretty special day as a wedding photographer.

Their summer paradise venue and that Henrik and Cynthia was at home in Sundsvall over Christmas inspired us to take their engagement photos in a wonderful winter paradise. We thought it would be a nice contrast between their wedding photos and their engagement photos. Ok, I haven’t seen or photographed their wedding yet but I have a feeling it will be a slight contrast between the photos.

Sundsvall is pretty amazing this time a year, especially if their’s a lot of snow and we had that. The sun is not up for long but when it is, it’s practically ”golden hour” the entire time. We took a walk in the part of Sundsvall where we grew up and where our sister lives and we basically went around catching the light where we could. You have to say that Cynthia, a LA girl did pretty well in the snow. She even took off her jacket for a few photos!

Förlovningsfotografering - parfotografering i göteborg_0001 Förlovningsfotografering i Sundsvall av Bröllopsfotograf i GöteborgFörlovningsfotografering i Sundsvall av Bröllopsfotograf i Göteborg Förlovningsfotografering i Sundsvall av Bröllopsfotograf i Göteborg Förlovningsfotografering i Sundsvall av Bröllopsfotograf i Göteborg Förlovningsfotografering i Sundsvall av Bröllopsfotograf i Göteborg Förlovningsfotografering i Sundsvall av Bröllopsfotograf i Göteborg Förlovningsfotografering i Sundsvall av Bröllopsfotograf i Göteborg Förlovningsfotografering i Sundsvall av Bröllopsfotograf i Göteborg Förlovningsfotografering i Sundsvall av Bröllopsfotograf i Göteborg Förlovningsfotografering i Sundsvall av Bröllopsfotograf i Göteborg Förlovningsfotografering i Sundsvall av Bröllopsfotograf i Göteborg Förlovningsfotografering i Sundsvall av Bröllopsfotograf i Göteborg Förlovningsfotografering - parfotografering i göteborg_0019 Förlovningsfotografering i Sundsvall av Bröllopsfotograf i Göteborg Förlovningsfotografering i Sundsvall av Bröllopsfotograf i Göteborg Förlovningsfotografering i Sundsvall av Bröllopsfotograf i Göteborg Förlovningsfotografering i Sundsvall av Bröllopsfotograf i GöteborgFörlovningsfotografering i Sundsvall av Bröllopsfotograf i GöteborgFörlovningsfotografering i Sundsvall av Bröllopsfotograf i Göteborg

Över nyår åkte vi upp till Björkliden och Abisko och det är klart med en bakgrund som Lapporten kunde vi inte låta bli att ta några fler porträtt. Här blev det lite jobb med blixt då ljuset var, ja, solen går ju aldrig liksom upp här uppe den här tiden på året så ljuset var lite frånvarande.

Over New Years we went up to the very north of Sweden, to Björkliden and Abisko and of course, with a background like Lapporten we just had to take a few more portraits. Here we got to work a bit with flash since well, the sun never really comes up here this time a year so light is a bit lacking really.
Förlovningsfotografering - parfotografering i göteborg_0025 Förlovningsfotografering i Abisko av Bröllopsfotograf i Göteborg Förlovningsfotografering i Abisko av Bröllopsfotograf i Göteborg Förlovningsfotografering i Abisko av Bröllopsfotograf i Göteborg Förlovningsfotografering i Abisko av Bröllopsfotograf i Göteborg Förlovningsfotografering i Abisko av Bröllopsfotograf i Göteborg Förlovningsfotografering i Abisko av Bröllopsfotograf i Göteborg Förlovningsfotografering i Abisko av Bröllopsfotograf i Göteborg Förlovningsfotografering i Abisko av Bröllopsfotograf i Göteborg Förlovningsfotografering i Abisko av Bröllopsfotograf i Göteborg Förlovningsfotografering i Abisko av Bröllopsfotograf i Göteborg Förlovningsfotografering i Abisko av Bröllopsfotograf i Göteborg

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *