Bröllop på Gunnebo slott - Bröllopsfotograf i Göteborg_0048

Moa & Staffan – Bröllop på Gunnebo slott | Bröllopsfotograf i Göteborg

Då fick jag äntligen återvända till Gunnebo slott som bröllopsfotograf! Moa & Staffan var dom som gjorde det möjligt och oj vad fint blev och så bra det var! Sommaren är högsäsong för bröllop men min favoritsäsong är sensommaren/hösten. Visst, kanske är risken högre för regn och rusk men får man en dag som Moa & Staffan fick så är det guld!

Jag måste få säga några extra ord om denna brud för visst vacker som en dag det var hon, vackrare får man leta efter men vad som verkligen imponerar är att hon sydde sin egen klänning, hon band sin och brudnäbbens bukett och hon skötte sitt eget smink och hår… jag vet inte vad ni säger men jag kunde då inte se att allt var ett hemmabygge. Denna brud hon har skills! I rättvisans namn måste jag ju också säga att brudgummen var inte så dålig han heller, han fixade också sitt eget hår!

Medan Moa trixade och fixade hemma i lägenheten tillsammans med sina tärnor så fick Staffan, som blev utsparkad strax efter att jag kommit dit, hänga med polarna på Clarion Hotel Post med sin imponerande brunch. Därefter var det Gunnebo slott för hela slanten.

Jag har sagt det tidigare att detta är ett favoritställe för fotografering och det är jag inte ensam om att tycka, vi sprang på 3-4 andra brudpar som åkt hit bara för foton. Men för Moa och Staffan var det både vigsel och fest här och det var superhärligt för efter vigseln och när kvällen började närma sig var trädgården rätt tom vilket gjorde denna oas ännu bättre.

Här är bilder och ett bildspel med foton från dagen.

 

 

Bröllopsfotograf i Göteborg Bröllopsfotograf i Göteborg Bröllopsfotograf i Göteborg Bröllopsfotograf i Göteborg Bröllopsfotograf i Göteborg Bröllopsfotograf i Göteborg Bröllopsfotograf i Göteborg Brunch på Clarion Post - Bröllopsfotograf i Göteborg Brunch på Clarion Post - Bröllopsfotograf i Göteborg Brunch på Clarion Post - Bröllopsfotograf i Göteborg Bröllop på Gunnebo slott - Bröllopsfotograf i Göteborg Bröllop på Gunnebo slott - Bröllopsfotograf i Göteborg Bröllop på Gunnebo slott - Bröllopsfotograf i Göteborg Bröllop på Gunnebo slott - Bröllopsfotograf i Göteborg Bröllop på Gunnebo slott - Bröllopsfotograf i Göteborg Bröllop på Gunnebo slott - Bröllopsfotograf i Göteborg Bröllop på Gunnebo slott - Bröllopsfotograf i Göteborg Bröllop på Gunnebo slott - Bröllopsfotograf i Göteborg Bröllop på Gunnebo slott - Bröllopsfotograf i Göteborg Bröllop på Gunnebo slott - Bröllopsfotograf i Göteborg Bröllop på Gunnebo slott - Bröllopsfotograf i Göteborg Bröllop på Gunnebo slott - Bröllopsfotograf i Göteborg Bröllopsfotograf i Göteborg Bröllopsfotograf i Göteborg Bröllopsfotograf i Göteborg Bröllopsfotograf i Göteborg Bröllop på Gunnebo slott - Bröllopsfotograf i Göteborg Bröllopsfotograf i Göteborg Bröllop på Gunnebo slott - Bröllopsfotograf i Göteborg Bröllopsfotograf i Göteborg Bröllop på Gunnebo slott - Bröllopsfotograf i Göteborg Bröllop på Gunnebo slott - Bröllopsfotograf i Göteborg Bröllop på Gunnebo slott - Bröllopsfotograf i Göteborg Bröllop på Gunnebo slott - Bröllopsfotograf i Göteborg Bröllop på Gunnebo slott - Bröllopsfotograf i Göteborg Bröllopsfotograf i Göteborg Bröllopsfotograf i Göteborg Bröllopsfotograf i Göteborg

Bröllopsfotograf i Göteborg, Gunnebo slott, Clarion Hotel Post

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *