Parfotografering på Ramberget - Bröllopsfotograf i Göteborg

En kväll på Ramberget | Förlovningsfotografering i Göteborg

På lördag är det dags för sommarens sista uppdrag som bröllopsfotograf och det är Ingrid och Villes dag som avslutar säsongen. Jag har sett fram emot detta bröllop sen jag träffade dom för första gången för flera månader sedan. Ville och Ingrid är så fantastiskt trevliga och härliga och bröllopet äger rum på fantastiska Tofta Herrgård. Det kommer bli mitt första besök där men förhoppningsvis inte mitt sista.

Förra veckan träffades vi för att kolla över dagen och köra lite uppvärmning med lite avslappnad parfotografering. Vi möttes upp på platsen för Villes frieri, vackra Ramberget på Hisingen. Jodå, Ville är en romantisk kille som vet hur saker som detta ska göras. Det var kidnappning, picknick och kärlek. Jodå, Ville han kan det där han.

Hur gick vårt möte och förfotografering då? Helt underbart skulle jag säga! Dom är så härliga och när vi pratade om schemat och alla detaljer lyser deras ögon upp och det är nästan så att man kan höra pirret som så uppenbart finns i deras magar. Fotograferingen då? Ja, med ett par som Ingrid och Ville gick det inte helt oväntat hur bra som helst och man kan nog säga att det var en lätt dag på jobbet!

Jag måste också skicka ett stort tack till Emelie som tog hand om Ingrid och Villes lilla Aksel medan vi fotade, det hade blivit svårt utan dig!

Parfotografering på Ramberget - Bröllopsfotograf i Göteborg Parfotografering på Ramberget - Bröllopsfotograf i Göteborg Parfotografering på Ramberget - Bröllopsfotograf i Göteborg Parfotografering på Ramberget - Bröllopsfotograf i Göteborg Parfotografering på Ramberget - Bröllopsfotograf i Göteborg Parfotografering på Ramberget - Bröllopsfotograf i Göteborg Parfotografering - Bröllopsfotograf i Göteborg Parfotografering - Bröllopsfotograf i Göteborg Parfotografering på Ramberget - Bröllopsfotograf i Göteborg Parfotografering på Ramberget - Bröllopsfotograf i Göteborg

parfotografering, bröllopsfotograf, göteborg

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *