Förlovningsfotografering vid Saltholmen i Göteborg - Peter Sandin Foto

Kärlek i Saltholmens solnedgång | Förlovningsfotografering i Göteborg

Nu är det mindre än en vecka tills Henrik och Jessica äntligen får stå framför vänner och familj och säga ”JA!!”. Man kan tycka det är en formalitet efter två barn och många år tillsammans men är det verkligen det? Själv tycker jag aldrig det är en formalitet att fira sin kärleken till varandra och sin familj!    Jag har fått förtroende att vara deras bröllopsfotograf på lördag så i förra veckan möttes vi upp ute vid Saltholmen i Göteborg för att prata över de sista detaljerna och prova på lite fotografering.

Att det finns kärlek kvar här är det inte fråga om! Fantastiskt härliga är dom och jag ser verkligen fram emot deras dag på lördag!

Förlovningsfotografering vi i Göteborg - Peter Sandin Foto Förlovningsfotografering vid Saltholmen i Göteborg - Peter Sandin Foto Förlovningsfotografering vid Saltholmen i Göteborg - Peter Sandin Foto Förlovningsfotografering vid Saltholmen i Göteborg - Peter Sandin Foto Förlovningsfotografering vid Saltholmen i Göteborg - Peter Sandin Foto Förlovningsfotografering vid Saltholmen i Göteborg - Peter Sandin Foto Förlovningsfotografering i Göteborg - Peter Sandin Foto Förlovningsfotografering i Göteborg - Peter Sandin Foto Förlovningsfotografering i Göteborg - Peter Sandin Foto Förlovningsfotografering i Göteborg - Peter Sandin Foto

förlovningsfotografering, Saltholmen, Göteborg, parfotografering, bröllopsfotograf

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *