Bröllopsfest på Tofta herrgård - bröllopsfotograf i Göteborg

Ingrid & Ville – Bröllop på Tofta herrgård | Bröllopsfotograf i Göteborg

Då var det dags för sommarens sista bröllop. Det har varit en superkul sommar med en hel del jobb som har betytt att jag mött flera fantastiska par och sommarens sista var absolut inget undantag. Inte bara är Ingrid & Ville ett superhärligt par dom var på ett ett helt fantastiskt ställe också, Tofta herrgård. Det låter nog lite fånigt men detta var ett magiskt par i en magisk miljö så bröllopet kunde ju inte bli annat än magiskt!

Ingrid med hennes tärnor fixades och trixades hos Jeanette & co i Kungälv där Mikaela tog hand om hår och Helena (Beauty By H) fixade smink. Under tiden slappade Ville med sina marskalker på Marstrands Havshotell. Dom verkade ha det rätt gott båda två får jag nog säga men trots det kunde se en tydlig humörshöjning när dom äntligen slöt upp med varandra utanför Lycke kyrka.

Innan vigseln smet vi ner till vattnet och fotade lite och sen drog det igång på allvar. Vacker vigsel, häst och vagn tillbaka till Tofta herrgård och middag i mysigs gamla spannmålsmagasinet. Ja det var en dag med många skratt (inte minst under ett gäng fantastiska tal under middagen) och mycket kärlek. Vilken härlig avslutning på sommarens bröllopssäsong!

Här är ett bildspel och några av våra bilder från dagen.

 

bröllopsfotograf i Göteborg bröllopsfotograf i Göteborg Marstrands havshotell - bröllopsfotograf i Göteborg Marstrands havshotell - bröllopsfotograf i Göteborg Bröllopsfest på Tofta herrgård - bröllopsfotograf i Göteborg Brollop Tofta herrgard-brollpsfotograf goteborg_0032 Bröllop i Lycke kyrka - bröllopsfotograf i Göteborg Bröllop i Lycke kyrka - bröllopsfotograf i Göteborg Bröllop i Lycke kyrka - bröllopsfotograf i Göteborg Bröllop i Lycke kyrka - bröllopsfotograf i Göteborg Bröllop i Lycke kyrka - bröllopsfotograf i Göteborg Bröllop i Lycke kyrka - bröllopsfotograf i Göteborg Bröllop i Lycke kyrka - bröllopsfotograf i Göteborg Bröllop i Lycke kyrka - bröllopsfotograf i Göteborg Bröllop i Lycke kyrka - bröllopsfotograf i Göteborg Bröllop i Lycke kyrka - bröllopsfotograf i Göteborg Bröllop i Lycke kyrka - bröllopsfotograf i Göteborg Bröllop i Lycke kyrka - bröllopsfotograf i Göteborg Bröllop i Lycke kyrka - bröllopsfotograf i Göteborg Bröllopsfest på Tofta herrgård - bröllopsfotograf i Göteborg Bröllopsfest på Tofta herrgård - bröllopsfotograf i Göteborg Bröllopsfest på Tofta herrgård - bröllopsfotograf i Göteborg Bröllopsfest på Tofta herrgård - bröllopsfotograf i Göteborg Bröllopsfest på Tofta herrgård - bröllopsfotograf i Göteborg Bröllopsfest på Tofta herrgård - bröllopsfotograf i Göteborg Bröllopsfest på Tofta herrgård - bröllopsfotograf i Göteborg Bröllopsfest på Tofta herrgård - bröllopsfotograf i Göteborg Bröllopsfest på Tofta herrgård - bröllopsfotograf i Göteborg Bröllopsfest på Tofta herrgård - bröllopsfotograf i Göteborg Bröllop i Lycke kyrka - bröllopsfotograf i Göteborg

Tofta herrgård, bröllopsfotograf i Göteborg

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *