Fotograf i Göteborg fotar parfotografering i Botaniska trädgården

En mysig fotografering i Botaniska | Bröllopsfotograf i Göteborg

Då är det så nära så nära för Emma & Jacob!! Till helgen är det alltså dags att ännu en gång klä upp sig till bröllopsfotograf i Göteborg då detta superhärliga par gifter sig. För några veckor sedan möttes vi upp för lite uppvärmning i Botaniska trädgården i Göteborg och det blev en riktigt härlig promenad genom trädgården i vacker kvällssol.

Emma & Jacob var min första bokning för 2016 då de hörde av sig första gången redan i april förra året. Dom visste vad dom vill ha och vid första mötet kände jag att detta kommer bli hur bra som helst. Så är det oftast, det ska klicka och gör det det så gör det det direkt.

Tillbaka till vår kväll i Botaniska trädgården i Göteborg. Härligare plats att vandra omkring i med härlig kvällssol får man leta efter och som fotograf är det underbart. Som vanlig fanns det lite nervositet i luften men det kändes som om den lade sig snabbt och både Emma & Jacob var hur grymma och naturliga som helst.

Jag ser fram emot lördag och jag är helt säkert att det blir ett grymt bröllop och ett lätt jobb som bröllopsfotograf! 

Fotograf i Göteborg, Botaniska trädgården Fotograf i Göteborg, Botaniska trädgården Fotograf i Göteborg, Botaniska trädgården Fotograf i Göteborg fotar parfotografering i Botaniska trädgården Fotograf i Göteborg fotar parfotografering i Botaniska trädgården Fotograf i Göteborg fotar parfotografering i Botaniska trädgården Fotograf i Göteborg fotar parfotografering i Botaniska trädgården Fotograf i Göteborg fotar parfotografering i Botaniska trädgården Fotograf i Göteborg fotar parfotografering i Botaniska trädgården Fotograf i Göteborg fotar parfotografering i Botaniska trädgården Fotograf i Göteborg fotar parfotografering i Botaniska trädgården Fotograf i Göteborg fotar parfotografering i Botaniska trädgården Fotograf i Göteborg fotar parfotografering i Botaniska trädgården Fotograf i Göteborg fotar parfotografering i Botaniska trädgården Fotograf i Göteborg fotar parfotografering i Botaniska trädgården Fotograf i Göteborg fotar parfotografering i Botaniska trädgården Fotograf i Göteborg fotar parfotografering i Botaniska trädgården Fotograf i Göteborg fotar parfotografering i Botaniska trädgården Fotograf i Göteborg fotar parfotografering i Botaniska trädgården Fotograf i Göteborg fotar parfotografering i Botaniska trädgården Fotograf i Göteborg fotar parfotografering i Botaniska trädgården Fotograf i Göteborg fotar parfotografering i Botaniska trädgården Fotograf i Göteborg fotar parfotografering i Botaniska trädgården Fotograf i Göteborg, Botaniska trädgården Fotograf i Göteborg fotar parfotografering i Botaniska trädgården

Bröllopsfotograf i Göteborg, Fotograf, Parfotografering

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *