Bröllopsfotografering i Göteborg av bröllopsfotograf Peter Sandin

Bröllopssäsongen närmar sig! | Bröllopsfotograf Göteborg

Bröllopssäsongen närmar sig och jag ser verkligen fram emot att komma igång som bröllopsfotograf igen. Förra året var grymt kul med många nya möten, nya platser och många härliga människor!

För mig som bröllopsfotograf är det roligaste med bröllopsfotografering människorna man möter, den härligt glada och lyckliga energin som omger alla bröllop och slutligen att få privilegiet att tolka och berätta er historia!

Förra året bjöd på många härliga nya platser för mig och det är också något som är superkul med bröllopsfotografering, alla vackra platser man får chansen att fota på. Några nya ställen jag ser fram emot lite extra detta år är t.ex. fantastiskt vackra Thorskogs Slott, superfina Särö och närmare bestämt naturreservat Särö Västerskog (jag älskar ju att fota i vacker natur) och sen har jag alltid varit sugen på att fota bröllopsporträtt i Kungsparken mitt i Göteborg och som det ser ut så kommer jag äntligen få chansen.

Göteborg och hela västkusten erbjuder såklart massor av fantastiska miljöer för bröllop men det finns ett mycket speciellt bröllop som jag ser fram emot extremt mycket och det är ett destinationsbröllop på Hawaii i augusti. Det är klart att destinationsbröllop är speciellt och extra kul men när destinationen är Hawaii blir det genast en upplevelse utöver det vanliga som bröllopsfotograf.

Så som det ser ut så kommer även 2015 att bjuda på en hel del nytt och spännande just nu väntar jag spänt på att bröllopssäsongen ska dra igång!!

Är ni ute efter en fotograf i Göteborg med omnejd för er bröllopsfotografering ta gärna en titt på detta blogginlägg för lite tips på vad man ska tänka på i sin jakt efter den perfekta bröllopsfotografen.

Jag har redan delat många bilder från tidigare år och ni kan hitta en hel del i min portfolio och på bröllopsbloggen men här kommer lite blandade bilder jag inte visat så mycket.

bröllopsfotografering-göteborg-bröllopsfotograf_0039bröllopsfotografering-göteborg-bröllopsfotograf_0028bröllopsfotografering-göteborg-bröllopsfotograf_0029Bröllopsfotografering i Göteborg av bröllopsfotograf Peter SandinBröllopsfotografering i Göteborg av bröllopsfotograf Peter Sandin bröllopsfotografering-göteborg-bröllopsfotografering-göteborg bröllopsfotografering-göteborgBröllopsfotografering i Göteborg av bröllopsfotograf Peter Sandin Bröllopsfotografering i Göteborg bröllopsfotografering-göteborg-bröllopsfotograf_0023 Bröllopsfotografering i Göteborg Bröllopsfotografering i Göteborg av bröllopsfotograf Peter Sandin Bröllopsfotografering i Göteborg av bröllopsfotograf Peter Sandin Bröllopsfotografering i Göteborg av bröllopsfotograf Peter Sandin Bröllopsfotografering i Göteborg av bröllopsfotograf Peter Sandin Bröllopsfotografering i Göteborg av bröllopsfotograf Peter Sandin Bröllopsfotografering i Göteborg av bröllopsfotograf Peter Sandin bröllopsfotografering-göteborg-bröllopsfotograf_0012 bröllopsfotografering-göteborg-bröllopsfotograf_0008 Bröllopsfotografering i Göteborg av bröllopsfotograf Peter Sandin Bröllopsfotografering i Göteborg av Peter Sandin bröllopsfotografering-göteborg-bröllopsfotograf_0026 Bröllopsfotografering i Göteborg av bröllopsfotograf Peter Sandin Bröllopsfotografering i Göteborg Bröllopsfotografering i Göteborg Bröllopsfotografering i Göteborg av bröllopsfotograf Peter Sandin Bröllopsfotografering i Göteborg av bröllopsfotograf Peter Sandin Bröllopsfotografering i Göteborg av bröllopsfotograf Peter Sandin Bröllopsfotografering i Göteborg av bröllopsfotograf Peter Sandin Bröllopsfotografering i Göteborg av bröllopsfotograf Peter Sandin Bröllopsfotografering i Göteborg av bröllopsfotograf Peter Sandin

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *