Bröllopsfotografering i Särö Västerskog av bröllopsfotograf i Göteborg

Elisabeth & Anders – Bröllopsfotografering vid Särö Västerskog | Bröllopsfotograf i Göteborg

Det såg verkligen ostadigt ut den där lördagen då Elisabeth och Anders skulle säga ja till varandra. Årets första bröllopsfotografering på västkusten, ett fantastiskt vackert par och nu behövde jag bara lite kärlek från vädrets makter. Det var bröllopsporträtt som stod på agendan och vi hade bestämt att ses för en timmes porträtt i vackra Särö Västerskog, ett speciellt ställe för Elisabeth och Anders.

Regn skulle helt klart inte tillåta oss att fota där och väderleksrapporten såg inte bra ut men vi bestämde oss för att chansa. Jag kom tidigt för att kolla och planera lite. Jag visste att med promenaden från bilarna och potentiellt regn så gällde det att allt skulle flyta. När jag gick omkring och spana platser kom regnet. Det var inte mycket och det var fortfarande 20 minuter till brudparet skulle vara på plats och som tur var så slutade det. Vi fick vårt uppehåll och vi satsade allt.

Elisabeth och Anders var ett sånt där perfekt par för bröllopsfotografering som bara gjorde som jag tänkte utan att jag behövde säga så mycket. Stå här och bara var så där kära som ni är var allt som behövdes, en bröllopsfotografs dröm  

Kärlek från vädrets makter fick vi och vilken härlig porträttfotografering vi hade. Att det började regna igen ca 20 minuter efter att brudparet fortsatt till kyrkan tar jag som ett tecken att någon där uppe verkligen är på Elisabeth och Anders sida.

 

Särö Västerskog - snäckstranden Särö Västerskog brollopsfotografering-brollopsfotograf-Goteborg-saro_0004 Bröllopsfotografering i Särö Västerskog av bröllopsfotograf i Göteborg Bröllopsporträtt i Göteborg av bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin brollopsfotografering-brollopsfotograf-Goteborg-saro_0008Bröllopsfotografering i Särö Västerskog av bröllopsfotograf i Göteborg Bröllopsfotografering i Särö Västerskog av bröllopsfotograf i Göteborg Bröllopsfotografering i Göteborg av bröllopsfotograf i Göteborg Bröllopsfotografering i Särö Västerskog av bröllopsfotograf i Göteborg Bröllopsfotografering i Göteborg av bröllopsfotograf i Göteborg Porträttfotografering i Särö Västerskog av bröllopsfotograf i Göteborg Bröllopsfotografering i Särö Västerskog av bröllopsfotograf i Göteborg Bröllopsfotografering i Särö Västerskog av bröllopsfotograf i Göteborg Bröllopsfotografering i Särö Västerskog av bröllopsfotograf i Göteborg Bröllopsfotografering i Särö Västerskog av bröllopsfotograf i Göteborg Porträttfotografering i Särö Västerskog av bröllopsfotograf i Göteborg Bröllopsfotografering i Särö Västerskog av bröllopsfotograf i Göteborg Bröllopsfotografering i Särö Västerskog av bröllopsfotograf i Göteborg Bröllopsfotografering i Särö Västerskog av bröllopsfotograf i GöteborgBröllopsfotografering i Särö Västerskog av bröllopsfotograf i Göteborg Bröllopsporträtt i Göteborg av bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Bröllopsporträtt i Göteborg av bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Bröllopsporträtt i Göteborg av bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Bröllopsfotografering i Särö Västerskog av bröllopsfotograf i Göteborg Bröllopsfotografering i Särö Västerskog av bröllopsfotograf i Göteborg brollopsfotografering-brollopsfotograf-Goteborg-saro_0031

Bröllopsfotografering på västkusten, Särö Västerskog, Bröllopsfotograf i Göteborg

1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *