Alex & Fatime – Bröllop på Gottskär Hotell | Bröllopsfotograf i Göteborg

Första bröllopshelgen för mig blev en kickstart på säsongen med två bröllop på tre dagar. Alex och Fatime var det andra den helgen det skulle bli mitt första besök i Gottskär söder om Göteborg. En av de roligaste sakerna med att vara bröllopsfotograf är mötet med människorna och man vet aldrig vilken typ av människor man möter. Efter mitt första möte med Alex och Fatime, bokningsmötet, så hade jag inte riktigt lyckats få grepp på dom, jag visste inte riktigt vad jag skulle vänta mig. Mitt andra möte var vår ”förlovningsfotografering” (se bilder här) och efter denna stod det klart, detta var några av de varmaste människor varmaste par jag mött.

Jag hade åkt ner till Gottskär dagen innan för att kolla läget lite men med det horisontella regnet kunde jag knappt kliva ur bilen så behållningen av resan blev att jag nu hittade vägen till Gottskär Hotell. Ok, med hjälp av vindrutetorkare lyckades jag urskilja en fin hamn som jag tänkte kunde bli användbar.

Som tur är kan ju vädret ändras ganska snabbt här i Sverige och dagen efter visade västkusten upp sig från sin bästa sida. Alex och Fatime hade bestämt sig för att inte se varandra förrän vigseln så jag träffade dom bara var för sig och nog skulle jag säga att det var lite spänt hos båda två när jag först träffade dom på dagen. Detta höll dock inte i sig för ju närmare vigseln vi kom desto mer avslappnad verkade dom bli och efter vigseln var dom… ja, jag vet inte vad jag ska kalla det men det handlade nog bara om ett fantastiskt lyckorus helt enkelt…

Här är ett bildspel med bilder från dagen. Sitter ni bland folk rekommenderar jag att ni pluggar i hörlurar för det är musik (eller bjud in alla till att se   ).

 

Också lite bilder givetvis…

Citat-FatimeAlex-brollop2-10

 

 

 

Bröllop på Gottskär Hotell - bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Bröllop på Gottskär Hotell - bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Bröllop på Gottskär Hotell - bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Bröllop på Gottskär Hotell - bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Bröllop på Gottskär Hotell - bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Bröllop på Gottskär Hotell - bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Bröllop på Gottskär Hotell - bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Bröllop på Gottskär Hotell - bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Bröllop på Gottskär Hotell - bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Bröllop på Gottskär Hotell - bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Bröllop på Gottskär Hotell - bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Bröllop på Gottskär Hotell - bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Bröllop på Gottskär Hotell - bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Bröllop på Gottskär Hotell - bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Bröllop på Gottskär Hotell - bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Bröllop på Gottskär Hotell - bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Bröllop på Gottskär Hotell - bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Bröllop på Gottskär Hotell - bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Bröllop på Gottskär Hotell - bröllopsfotograf i Göteborg Peter Sandin Foto

Brudens hår gjordes av Lisa på Headspot i femman och brudens makeup gjordes av Magdalena på Noeli´s makeup

bröllopsfotograf Göteborg, bröllopsfotografering, Gottskär Hotell, 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *