Familjefotografering i studio av fotograf i Göteborg

Full fart i studion | Familjefotograf i Göteborg

Året har varit hektiskt och hemsidan och bloggen har fått tagit den stora stöten med få uppdateringar och lite närvaro. Nu har jag semester och tänkte passa på att få upp en eller två inlägg på bloggen och först ut är en fotografering som familjefotograf.

På senhösten kom Oliver med familj på besök. Det hade varit ett tag sedan jag hade chansen att göra en familjefotografering i studion så jag såg verkligen fram emot deras besök. Av någon orsak verkar hösten och vintern vara tiden då familjer tänker på fotografering. Själv tycker jag det är lite synd för även om jag tycker att det blir superfina och speciella bilder i studion så är min favoritplats som familjefotograf i Göteborg utomhus.

Som vanligt under en familjefotografering eller barnfotografering i min studio så handlade det om lek och stoj blandat med lite lugnt mys. Detta är varför jag älskar jobbet som familjefotograf och barnfotograf, inte många regler eller stela poser. Vi leker tillsammans och jag fångar mina bilder under tiden. Detta är särskilt bra för barn mellan se månader och upp till två, tre år då det kan vara lite svårt att få barnen att göra som man säger. När de blir äldre kan man komma undan med lite direktiv men det brukar ändå handla om att göra hela upplevelsen mer lekfull än uppstyrd.

För Oliver var det böcker som var det stora intresset så det blev en del läsande både av oliver själv och av mamma och pappa. Som vanligt efter ca. en timma började energin tryta men vi kämpade vidare och tog några bilder till innan vi sa tack och bock och nog tycker jag vi fick med oss en bra skörd av bilder…

Barnfotografering i studio av fotograf i Göteborg Barnfotografering i studio av fotograf i Göteborg Barnfotografering i studio av fotograf i Göteborg Barnfotografering i studio av fotograf i Göteborg Barnfotografering i studio av fotograf i GöteborgBarnfotografering i studio av fotograf i Göteborg Familjefotografering i studio av fotograf i Göteborg Familjefotografering i studio av fotograf i Göteborg Familjefotografering i studio av familjefotograf i GöteborgFamiljefotografering i studio av familjefotograf i Göteborg
Familjefotografering i studio av familjefotograf i Göteborg Familjefotografering i studio av familjefotograf i Göteborg

Familjefotograf i Göteborg, barnfotograf, fotograf i Göteborg

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *