Familjefotografering i slottskogen i Göteborg av familjefotograf Peter Sandin

En eftermiddag i slottsskogen | Familjefotografering i Göteborg

”Hej! Vi vill ha lite foton på Lea…..hur ser dina planer ut? Bara lite på Lea och så familjefoto.” Detta var meddelandet jag fick från Farinoush på Facebook. Utöver att vara en fantastisk familj så fick jag två bröllop förra sommaren tack vare Farinoush så mitt svar var givetvis ”När är ni här och det är klart vi ska fixa det!”

Då dom bor i Bangkok och skulle komma på besök till Göteborg så var det lite fixa och trixa för att hitta en tid men det löste sig och vi hade en supertrevlig, om än ganska kort stund för lite familjefotografering i slottskogens eftermiddagssol.

Till en början var Lea lite tveksam till killen med kameran (även om jag faktiskt träffat henne tidigare men hon kom nog inte riktigt ihåg mig) men vi blev snart kompisar och då var det lek och stoj i slottsskogen som gällde.

Ibland behövs inte mer än en minisession som denna för att frysa ett ögonblick i livet och skapa ett minne för livet som man kan ta med sig in i framtiden. Det är klart, jag är väl förmodligen inte helt objektiv men detta är något jag tycker fler borde göra  

 

Familjefotografering i slottsskogen i Göteborg av familjefotograf Peter Sandin barnfotografering i Göteborg av barnfotograf Peter Sandin barnfotografering i Göteborg av barnfotograf Peter Sandin Familjefotografering i slottskogen i Göteborg av familjefotograf Peter Sandin barnfotografering i slottsskogen i Göteborg av barnfotograf Peter Sandin barnfotografering i slottsskogen i Göteborg av barnfotograf Peter Sandin barnfotografering i slottsskogen i Göteborg av barnfotograf Peter Sandin barnfotografering i slottsskogen i Göteborg av barnfotograf Peter Sandin barnfotografering i Göteborg av barnfotograf Peter Sandin barnfotografering i slottsskogen i Göteborg av barnfotograf Peter Sandin barnfotografering i slottsskogen i Göteborg av barnfotograf Peter Sandin barnfotografering-slottskogen-familjefotograf-goteborg_0021 Familjefotografering i Göteborg av familjefotograf Peter Sandin Familjefotografering i slottsskogen i Göteborg av familjefotograf Peter Sandin Familjefotografering i slottsskogen i Göteborg av familjefotograf Peter Sandin Familjefotografering i slottsskogen i Göteborg av familjefotograf Peter SandinFamiljefotografering i Slottsskogen, Göteborg, familjefotograf, barnfotograf

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *