Neopold, familjefotografering och barnfotografering i Göteborg - Barnfotograf Peter Sandin Foto

Nyfiken i en strut… | Familje- och Barnfotografering i Göteborg

I tisdags var det dags för familjen Hellman att få se sina bilder. Jag hade fotat dom och framförallt härligt energiska Neopold! Neoplod var härligt nyfiken från första stund! När första bilden togs och min blixt sa piiiip sprang han fram till blixten och talade om för oss alla att det var den som lät och började trycka på knapparna. Den stora ”lampan” (blixten) var också väldigt intressant. Två år är en härlig men rörig ålder. Att sitta still är ingen favorit och att göra som de vuxna ber en om är inte så högt upp på listan om vad man vill göra. Neopold var inget undantag. Gåvan man får av en tvååring är energi och det är vad barfotografering i denna ålder handlar om. Att man sen får söka modellen i rummen bredvid studion hör till.

Det finns många orsaker varför jag älskar att fota och en av dom har att göra med vad vi gjorde i tisdag när familjen Hellman såg sina bilder för första gången. Att få se reaktionerna till bilderna och dela glädjen som kommer med det, det är fantastiskt! Här är några av bilderna från familjen Hellmans besök i min studio.

Neopold, familjefotografering och barnfotografering i Göteborg - Barnfotograf Peter Sandin Foto Neopold, familjefotografering och barnfotografering i Göteborg - Barnfotograf Peter Sandin Foto Neopold, familjefotografering och barnfotografering i Göteborg - Barnfotograf Peter Sandin Foto Neopold, familjefotografering och barnfotografering i Göteborg - Barnfotograf Peter Sandin Foto Neopold, familjefotografering och barnfotografering i Göteborg - Barnfotograf Peter Sandin Foto Neopold, familjefotografering och barnfotografering i Göteborg - Barnfotograf Peter Sandin Foto

barnfotografering Göteborg, familjefotografering, studio, barnfotograf, familjefotograf

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *