barnfotografering och hästar - barnfotograf i göteborg

Nea & Victor | Barnfotografering Sundsvall

Jag har fotat Nea många gånger och jag har varit med henne i stallet tidigare och fotat henne på ridskolan men denna barnfotografering i Sundsvall var mycket speciell och väldigt viktig.

Första gången Nea träffade Victor var för ca 1.5 år sedan och det var nog kärlek vid första ögonkastet. Sedan dess har Nea tagit hand om Victor 2-3 ggr i veckan och dom har blivit ett starkt team och när man ser dom tillsammans kan man verkligen se ömsesidig respekt, ömhet och mycket kärlek. Tyvärr har Victor dragits med en benskada som dom slitit med för att få bukt på och det var en sån otroligt sorglig dag den dag det stod klart att striden inte går att vinna.

Så när Nea kontaktade mig och frågade om jag och min kamera kunde följa med henne till Victor och tillbringa några timmar med dom så var svaret självklart.

Vi gjorde inget speciellt utan vi gjorde exakt vad dom gjort så många gånger tidigare, städa i stallet, borsta, rykta, kratsa osv. och sen en skogspromenad. Nea berättade att vi var på väg till deras favoritplats som har en supervacker utsikt över en av Sundsvalls många lantlandskap. Att det var ett favoritställe var lätt att se för när skogen bredvid vägen plötsligt öppnade upp sig så tvärstannade Victor och bara spanade ut över kalhygget och fälten. Sen stod dom där såsom dom gjort så många gånger, tysta, tillsammans och bara tog in allt, det vara bara dom, det sorgliga kändes avlägset och livet, ja livet kändes ändå rätt bra.

 

hästar-barnfotografering-sundsvall_0014 i stallet med hästar - barnfotografering i Sundsvall i stallet med hästar - barnfotografering i Sundsvall hästar-barnfotografering-sundsvall_0018 i stallet med hästar - barnfotografering i Sundsvall hästar-barnfotografering-sundsvall_0005 i stallet med hästar - barnfotografering i Sundsvall i stallet med hästar - barnfotografering i Sundsvall hästar-barnfotografering-sundsvall_0016 hästar-barnfotografering-sundsvall_0009 hästar-barnfotografering-sundsvall_0011 hästar-barnfotografering-sundsvall_0012 hästar-barnfotografering-sundsvall_0015 i stallet med hästar - barnfotografering i Sundsvall hästar-barnfotografering-sundsvall_0020 i stallet med hästar - barnfotografering i Sundsvall i stallet med hästar - barnfotografering i Sundsvall i stallet med hästar - barnfotografering i Sundsvall i stallet med hästar - barnfotografering i Sundsvall i stallet med hästar - barnfotografering i Sundsvall i stallet med hästar - barnfotografering i Sundsvall hästar-barnfotografering-sundsvall_0027 i stallet med hästar - barnfotografering i Sundsvall hästar-barnfotografering-sundsvall_0029 i stallet med hästar - barnfotografering i Sundsvall i stallet med hästar - barnfotografering i Sundsvall i stallet med hästar - barnfotografering i Sundsvall i stallet med hästar - barnfotografering i Sundsvall hästar-barnfotografering-sundsvall_0034 hästar-barnfotografering-sundsvall_0035 i stallet med hästar - barnfotografering i Sundsvall hästar-barnfotografering-sundsvall_0042 i stallet med hästar - barnfotografering i Sundsvall i stallet med hästar - barnfotografering i Sundsvall hästar-barnfotografering-sundsvall_0044 hästar-barnfotografering-sundsvall_0039 hästar-barnfotografering-sundsvall_0040 i stallet med hästar - barnfotografering i Sundsvall hästar-barnfotografering-sundsvall_0046 hästar-barnfotografering-sundsvall_0041barnfotografering i Sundsvall, hästfotografering, dokumentär fotografering, barnfotograf

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *