Familjefotografering av fotograf i Göteborg Peter Sandin Foto

När familjen växer | Fotograf i Göteborg

Det har verkligen varit fullt upp under lång tid nu så det är långt mellan blogginläggen tyvärr. Här kommer dock en härlig familjefotografering från tidigare i år. Återbesök är ju superkul som fotograf och här var det familjen Lindblad som kom på besök igen då familjen vuxit och Henrik fått en lillasyster.

Det är givetvis superkul när en familj kommer tillbaka för mer fotografering, det är ju ett bra betyg på att jag gör något rätt. Precis som vid första besöket var det lite svårflörtat men med lite tålamod och lek så fick vi ordning på allt och fotograferingen blev riktigt lyckad, precis som vid första tillfället.

Att vara barnfotograf och familjefotograf är inte alltid lätt men det är alltid roligt. Som sagt, tålamod är ju en nyckel och sen att låta barn vara barn, det är mitt recept och det funkar alltid. Föräldrarna spelar ju också en viktig roll och i familjen Lindblad finns två rutinerade föräldrar vilket hjälper en hel del under fotografering och det är jag ju tacksam för som fotograf.

Jag hoppas kunna lägga upp något mer snart för säsongen för studiofotograferingar har dragit igång så det finns en hel del fotograferingar som jag gärna vill dela.

Vill ni förresten se familjen Lindblads första besök i studion hittar ni den här.

Barnfotografering av fotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Barnfotografering av fotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Barnfotografering av fotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Familjefotografering av fotograf i Göteborg Peter Sandin FotoFamiljefotografering av fotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Familjefotografering av fotograf i Göteborg Peter Sandin Foto v Familjefotografering av fotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Barnfotografering av fotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Familjefotografering av fotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Barnfotografering av fotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Barnfotografering av fotograf i Göteborg Peter Sandin FotoFamiljefotografering av fotograf i Göteborg Peter Sandin Foto

Fotograf i Göteborg, familjefotografering, barnfotograf, studiofotografering

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *