Familjefotografering av mor och dotter av familjefotograf i Göteborg

Vackra ”Jag och min Mor” | Levande familjefotografering i Göteborg

”En bild säger mer än tusen ord” heter det ju så tänk dig då hur mycket ca 40 bilder säger! Det var äntligen dags för en till ”Jag och min Mor” fotografering. Jag älskar denna typ av lite annorlunda familjefotografering, den är så levande, rolig och ”osminkad” och resultatet är något man bara måste älska.

Den här gången var det Cia och hennes mamma Gunilla som satte sig framför kameran och dom här tjejerna kunde knappt sluta skratta under hela fotograferingen. Vi gjorde några försök med allvarliga uttryck men dom höll ca 0.1 sekund för att sedan bryta ut i ett gapskratt.

Den här produkten är inte ett foto att sätta upp på väggen, det är ett kollage av bilder som tillsammans bildar ett levande porträtt av en mor och en dotter och visar varför den relationen är något av det finaste vi har.

Att fotografier är något som växer i värde med tiden är ju helt klart och ”Jag och min Mor” eller ”Jag och min Far” är absolut inget undantag…

 

Familjefotografering av mor och dotter av familjefotograf i Göteborg Familjefotografering av mor och dotter av familjefotograf i Göteborg Familjefotografering av mor och dotter av familjefotograf i Göteborg Familjefotografering av mor och dotter av familjefotograf i Göteborg Familjefotografering av mor och dotter av familjefotograf i Göteborg Familjefotografering av mor och dotter av familjefotograf i Göteborg Familjefotografering av mor och dotter av familjefotograf i Göteborg Familjefotografering av mor och dotter av familjefotograf i Göteborg Familjefotografering av mor och dotter av familjefotograf i Göteborg Familjefotografering av mor och dotter av familjefotograf i GöteborgFamiljefotografering av mor och dotter av familjefotograf i GöteborgFamiljefotografering av mor och dotter av familjefotograf i Göteborg Familjefotografering av mor och dotter av familjefotograf i Göteborg Familjefotografering av mor och dotter av familjefotograf i Göteborg

Jag och min Mor, levande familjefotografering i Göteborg

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *