Jag och min mor fotografering i Sundsvall - Familjefotograf i Göteborg

Jag och min Mor | Familjefotografering i Sundsvall

Detta var min andra familjefotografering i Sundsvall för mitt nya koncept och denna gång var det ”Jag och min Mor” som det var dags för (jag gjorde ju en ”Jag och min Far” också och den kan ni hitta här). Det var Nea med hennes mamma Jenny som tog plats framför kameran. Jag har ju fotograferat dom här rätt många gånger så man kan nog säga att dom är vana i att bli fotade av mig. Kanske kan man säga att det syns för dom släppte loss från start.

Det var nyp i baken och lite kittling allt för att få den andra att göra en grimas. Man kan väl säga att dom lyckades med det bägge två och det blev en fantastiskt rolig fotografering.

”Jag och min Mor/Far” fotografering är en annorlunda familjefotografering med fokus på just en far eller en mor med sitt barn. Åldern spelar ingen roll men barnet ska kunna sitta på en stol under tiden vi fotar så det sätter väl kanske en nedre gräns på åldern i alla fall. Utöver det är det okonstlat och oposerat så det blir ett levande porträtt på ett av världens viktigaste duo som ni är och som ni ser ut idag. Det blir som ni ser leenden, skratt, slutna ögon, grimaser, lek och stoj men hela tiden med värme och kärlek. Allt kommer med och allt bidrar till ett äkta och vackert porträtt på dig och din mor, far, dotter eller son.

Kan detta vara nåt för dig och din mamma, pappa, son eller dotter?

 

 

Jag och min mor fotografering i Sundsvall - Familjefotograf i Göteborg Jag och min mor fotografering i Sundsvall - Familjefotograf i Göteborg Jag och min mor fotografering i Sundsvall - Familjefotograf i Göteborg Jag och min mor fotografering i Sundsvall - Familjefotograf i Göteborg Jag och min mor fotografering i Sundsvall - Familjefotograf i Göteborg Jag och min mor fotografering i Sundsvall - Familjefotograf i Göteborg Jag och min mor fotografering i Sundsvall - Familjefotograf i Göteborg

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *