Familjefotografering av fotograf i Göteborg Peter Sandin Foto

Härlig familj på familjefotografering | Fotograf i Göteborg

Det är fullt upp i studion med härliga familjer som kommer för barnfotografering och familjefotografering och det är även en hel del porträttfotografingar. Jag önskar jag kunde blogga fler fotograferingar men tiden räcker helt enkelt inte till men hittar jag en liten lucka tar jag chansen!

För några veckor sedan hade jag besök av familjen Roos Ellert då det var hög tid att fotografera lilla Elvin. En väldigt omtänksam bror hade gett familjen ett presentkort och även om det tog drygt ett år så var det nu dags. Efter en lite trevande start med en blyg Elvin så började vi hitta varandra flytet kom. Det blev massor av supersöta leenden och vilket charmtroll denna kille är!

En sak som ofta händer vid just familjefotograferingar är att föräldrarna är de som är mest stressade och detta tilfälle var inget undantag. För många föräldrar är det första gången hos en fotograf och det enda de vet är hur deras barn är ett yrväder som aldrig sitter stilla. Att barnen rätt som det är kan gå in i väggen ”och då är det kört” sätter en stor tidspress. Även om allt detta ofta är helt sant så är det faktiskt inga problem för mig som fotograf. Jag jobbar ju med detta i stort sätt varje gång ett barn kommer in i studion. Detta gör att man ofta får jobba lika mycket med föräldrarna som man får jobba med barnen faktiskt. Mitt mål är ju att alla ska ha roligt under fotograferingen, även föräldrarna.

I mitt sätt att jobba som fotograf så har föräldrarna också en viktig roll. De är i högsta grad deltagare i fotograferingen, även då de inte är med på bild. Detta gör ju såklart att allt blir bättre när vi hittar förbi den första stressen och detta går normalt rätt snabbt.

I detta fall gick det jättebra och jag hade två suveräna assistenter (mamma och pappa) till hjälp och alla tre var supermodeller! Tyvärr måste jag nog säga att den här lilla killen kommer nog helt omedvetet krossa många små hjärtan med sitt underbart härliga leende!  

En lyckad fotografering, massor av fina bilder och en nöjd familj! Det är definitionen för en lyckad dag som familjefotograf! Här är några av bilderna…

Barnfotografering av fotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Barnfotografering av fotograf i Göteborg Peter Sandin FotoBarnfotografering av fotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Barnfotografering av fotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Barnfotografering av fotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Barnfotografering av fotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Familjefotografering av fotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Familjefotografering av fotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Familjefotografering av fotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Familjefotografering av fotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Familjefotografering av fotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Familjefotografering av fotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Familjefotografering av fotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Familjefotografering av fotograf i Göteborg Peter Sandin Foto Familjefotografering av fotograf i Göteborg Peter Sandin Foto

Fotograf i Göteborg, familjefotografering, barnfotografering, studiofotografering.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *