Barnfotografering i studion av barnfotograf i Göteborg

Lite familj- och barnfotografering i studion | familjefotograf i Göteborg

För ungefär en vecka sedan kom familjen Stålsmeden på besök till studion. Det var dags för lite barnfotografering då Lilo hunnit bli 6 månader och givetvis blev det lite foton på hela familjen. Att Lilo var lite tveksam till killen med den stora kameran var rätt klart men med lite hjälp från mamma och pappa så lyckades vi lura ur henne några riktigt härliga leenden och skratt.

Nu är inte studion min favoritplats för att fotografera familjer men när det kommer till mindre barn, från 0-1 år så är det inte så dumt och med en liten tjej som Lilo behövs inte mycket för att det ska bli fantastiskt. Mamma och pappa tog chansen att ta någon bild på bara dom två också och det tycker jag var en utmärkt idé, ta chansen det är inte varje dag man går till en fotograf!

Ok, dags att avsluta men jag vill bara säga att jag älskar att vara fotograf särskilt när jag är barnfotograf! Jag menar vem blir inte glad av se bilder som dom här?!

Barnfotografering i studion av barnfotograf i Göteborg Barnfotografering i studion av barnfotograf i GöteborgBarnfotografering i studion av barnfotograf i Göteborg Barnfotografering i studion av barnfotograf i Göteborg Barnfotografering i studion av barnfotograf i Göteborg Barnfotografering i studion av barnfotograf i Göteborg Studiofotograf i Göteborg Parfotografering i studion av fotograf i Göteborg Familjefotografering i studion av familjefotograf i GöteborgFamiljefotografering i studion av familjefotograf i Göteborg Familjefotografering i studion av familjefotograf i GöteborgFamiljefotografering i studion av familjefotograf i Göteborg Familjefotografering i studion av familjefotograf i GöteborgFamiljefotografering i studion av familjefotograf i GöteborgFamiljefotografering i studion av familjefotograf i Göteborg Familjefotografering i studion av familjefotograf i GöteborgBarnfotograf i Göteborg, familjefotografering, studiofotografering,

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *