Familjefotografering på Jonsereds herrgård - familje- och barnfotografering i Göteborg

En härlig eftermiddag på Jonsereds herrgård | Familjefotografering i Göteborg

För några veckor sedan spenderade jag en eftermiddag med en fantastisk familj på Jonsereds herrgård just utanför Göteborg. Det var en sån där familje- och barnfotografering som jag älskar att göra, ute i en härlig miljö, en avslappnad, skön och glad stämning och en lekfullt fotografering. Denna gång var det lilla Elle, en helt fantastisk söt liten tjej som man bara smälter när man ser, med sin mamma Man Kin och pappa Thien. Detta var inte en vanlig familjefotografering utan den kombinerades lite med en gravidfotografering då dom väntade på lilla MacKenzie som kom till världen några veckor efter vår fotografering.

Idag träffade jag hela familjen igen då dom fick se sina bilder och då fick jag även träffa, och till och med fota lilla MacKenzie! Dom bilderna kommer framöver (edit: dom finns nu här) men här hittar ni lite bilder från vår härliga eftermiddag. Det blev promenad i blomträdgården, picknick vid sjön Aspen, såpbubblor och en hel del spring och lek. Som sagt detta är min favorittyp av familjefotografering och när allt stämmer som på den här dagen, vackert väder, härlig miljö, fantastisk familj och ett underbart ljus, ja det är livet på en pinne det!

Hösten med sitt fantastiska ljus och härliga färger är underbar för familjefotograferingar så känns det som om det är dags för er så är det bara att höra av er så ska vi se vad vi kan göra!

 

 

Familjefotografering på Jonsereds herrgård - familje- och barnfotografering i Göteborg familje- och barnfotografering i Göteborg barnfotografering i Göteborg Familjefotografering på Jonsereds herrgård - familje- och barnfotografering i Göteborg Familjefotografering på Jonsereds herrgård - familje- och barnfotografering i Göteborg Familjefotografering på Jonsereds herrgård - familje- och barnfotografering i Göteborg barnfotografering i Göteborg Familjefotografering på Jonsereds herrgård - familje- och barnfotografering i Göteborg barnfotografering i Göteborg barnfotografering i Göteborg Familjefotografering på Jonsereds herrgård - familje- och barnfotografering i Göteborg Familjefotografering på Jonsereds herrgård - familje- och barnfotografering i Göteborg Familjefotografering på Jonsereds herrgård - familje- och barnfotografering i Göteborg Familjefotografering på Jonsereds herrgård - familje- och barnfotografering i Göteborg Familjefotografering på Jonsereds herrgård - familje- och barnfotografering i Göteborg Familjefotografering på Jonsereds herrgård - familje- och barnfotografering i Göteborg Familjefotografering på Jonsereds herrgård - familje- och barnfotografering i Göteborg barnfotografering i Göteborg Familjefotografering på Jonsereds herrgård - familje- och barnfotografering i Göteborg gravidfotografering i Göteborg Familjefotografering på Jonsereds herrgård - familje- och barnfotografering i Göteborg Gravid och parfotografering i Göteborg Familjefotografering på Jonsereds herrgård - familje- och barnfotografering i Göteborg barnfotografering i Göteborg parfotografering i Göteborg

Familjefotografering, barnfotografering, Jonsereds herrgård, barnfotograf i Göteborg

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *