Barnfotografering i Göterborg av fotograf i Göterborg

Ännu en godig i studion | Barnfotograf i Göteborg

Vilket charmtroll som jag hade på besök i studion för en dryg vecka sedan! Det var Milian, 9 månader som visade upp sina bästa sidor. Mamma och pappa var inte sämre dom och det blev en så grym familjefotografering den här dagen. Jag vet, jag har sagt det förut men att vara fotograf, speciellt barnfotograf är världens bästa jobb när man får jobba med människor som Milian och hans familj!

Jag tror att när det kommer till barnfotografering var nog detta en av de snabbaste jag gjort. Allt gick som på räls och bilderna bara ”satt” Vi hade kunnat köra på en stund till men jag tror att mamma och pappa hade nog med problem när det kom till att välja sina favoriter.

Här är några av bilderna vi fick fram. Är han inte helt fantastisk??!!

Studiofotografering av barn i Göterborg av fotograf i Göterborg Studiofotografering av barn i Göterborg av fotograf i Göterborg Barnfotografering i Göterborg av fotograf i Göterborg Studiofotografering av barn i Göterborg av fotograf i Göterborg Barnfotografering i Göterborg av fotograf i Göterborg Barnfotografering i Göterborg av fotograf i Göterborg Studiofotografering av barn i Göterborg av fotograf i Göterborg Studiofotografering av barn i Göterborg av fotograf i Göterborg Studiofotografering av familj i Göteborg av familjefotograf  Peter Sandin Studiofotografering av familj i Göteborg av familjefotograf  Peter Sandin Studiofotografering av familj i Göteborg av familjefotograf  Peter Sandin Studiofotografering av familj i Göteborg av familjefotograf  Peter Sandin

Fotograf i Göteborg, barnfotografering, familjefotograf

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *