Jag och min far fotografering - Familjefotografering i Sundsvall - Peter Sandin Foto

Äntligen en ”Jag och min Far” fotografering | Familjefotografering i Sundsvall

Jag har längtat efter denna fotografering och det är en start på något nytt hos mig. Det handlar om ”Jag och min Far” eller ”Jag och min Mor” fotograferingar som jag skulle beskriva som ett levande porträtt på dig och en av dom viktigaste personerna i ditt liv. En annorlunda familjefotografering, enkel, okonstlad och direkt. Bilderna är tidlöst svartvita och kommer att stå sig mot tidens prövningar.

I helgen var jag i Sundsvall och tyckte det var dags att pröva på den här idén. Det blev några fotograferingar och först ut var Albin och Pierre, en dunderduo som jag känt länge. Bättre start på ”Jag och min Far” kunde man ju inte be om, dom är ju fantastiskt härliga helt enkelt. Fotograferingen var enkel och tog kanske 20-30 minuter och sen blev det kaffe med hembakade bullar.

Som sagt, detta är en ny produkt som jag lanserar och det kommer dyka upp mer info om produkten och pris på hemsidan inom en snar framtid men en sak kan jag säga redan, tanken är att detta kommer vara den mest prisvärda produkt ni kan hitta i fotosverige.

Ta en titt på bildspelet så får ni se vad det verkligen handlar om alternativt finns några av de 40-50 bilderna här nedanför.

 

Jag och min far fotografering - Familjefotografering i Sundsvall - Peter Sandin Foto Jag och min far fotografering - Familjefotografering i Sundsvall - Peter Sandin Foto Jag och min far fotografering - Familjefotografering i Sundsvall - Peter Sandin Foto Jag och min far fotografering - Familjefotografering i Sundsvall - Peter Sandin Foto Jag och min far fotografering - Familjefotografering i Sundsvall - Peter Sandin Foto Jag och min far fotografering - Familjefotografering i Sundsvall - Peter Sandin Foto Jag och min far fotografering - Familjefotografering i Sundsvall - Peter Sandin Foto

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *