bebisfotografering - nyföddfotografering i göteborg

Bara 10 dagar gammal | Nyföddfotografering i Göteborg

10 dagar gammal, ja vad kan man säga, det är ju så fantastiskt speciellt. Jag hade ju redan mött familjen Phu när vi gjorde en familje/gravid fotografering på Jonseredas herrgård några veckor innan och nu hade lilla MacKenzie äntligen kommit till världen och det var dags för nyföddfotografering.

Att fota nyfödda är ju något speciellt. Denna typ av fotografering behöver ske inom 14 dagar och ni som har barn kan nog relatera till delen att hantera något så fantastiskt som en några dagar gammal bebis är helt otroligt.

Vid en nyföddfotografering som denna är det bästa om bebisen kan sova och gärna sova djupt. Detta var inte MacKenzie så sugen på men efter lite mat och lugn och ro så slumrade hon till och det använde vi oss av. Det kan ju vara lite så med just nyfödda, allt går inte enligt ett tidsschema vilket är varför jag avsätter extra mycket tid för varje bebis och när man ser resultatet är det ju värt all tid i världen.

Går ni i väntans tider och ser detta med nyföddfotografering intressant ut så hör av er direkt och vänta inte tills han eller hon är född. Min erfarenhet säger mig att den första tiden är hektisk för att utrycka det milt så en nyföddfotografering är det sista man tänker på. Har ni redan bokat så är det bara att höra av er direkt efter födseln med ett kort sms eller kort mail så tar jag hand om resten och ser till att vi ses och att bilderna blir tagna.

Ok, här är några av våra bilder…

bebisfotografering - nyföddfotografering i göteborg bebisfotografering - nyföddfotografering i göteborg bebisfotografering - nyföddfotografering i göteborg

Nyföddfotografering i Göteborg

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *